Juuttimatto boheemiin lukuhuoneeseen

Lukuhuone tai kotiin varattu lukunurkkaus auttaa keskittymään lukemiseen ja lievittämään stressiä hyvien tarinoiden kautta. Toisaalta kirjojen avulla voi myös oppia uusia, mielenkiintoisia ja tärkeitä asioita, kuten säästämistä tai sijoittamista. Oman kodin boheemin lukuhuoneen tai -nurkkauksen sisustamiseen kannattaakin panostaa, jotta siellä olisi mahdollisimman helppo rentoutua ja uppoutua mielenkiintoisten tarinoiden tai opettavaisten tietokirjojen pariin.

Sisustaminen ja lukeminen ovat suosittuja harrastuksia

Etenkin koronaepidemian aikana moni suomalainen on innostunut sisustamaan kotiinsa lukuhuoneita tai -nurkkauksia. Boheemi tyyli toimii niissä erityisen hyvin, sillä boheemissa kodissa tuntuu melkein siltä kuin jo kotona olisi matkoilla – jossakin boheemissa ympäristössä, jossa keho ja mieli lepäävät. Koska epidemian vuoksi monet matkat ovat jääneet väliin, on erityisen mukavaa päästä lomatunnelmaan omassa kodissa. Ei olekaan mikään ihme, että juuri nyt sekä lukeminen että sisustaminen ovat erityisen suosittuja harrastuksia! Ja kukapa tietää vaikka boheemi lukuhuone tai -nurkkaus saisi sinut jopa innostumaan oman kirjan kirjoittamisesta.

Kasvikuiduista valmistetut juuttimatot ovat oivallinen valinta kodin lukuhuoneeseen tai -nurkkaukseen, sillä ne tuovat tilaan upeaa, boheemia tunnetta. Tällaisilla matoilla sisustetuissa tiloissa mieli lepää ja vie ajatukset nopeasti Balin kaltaisiin upeisiin paikkoihin, joista sinulla saattaa olla miellyttäviä lomamuistoja ajalta ennen koronaa. Lisäksi luonnonläheisyyttä huokuvat juuttimatot ovat monien kasvikuiduista valmistettujen mattojen tapaan vahvoja sekä kestäviä.

Mistä juuttimatto boheemiin lukuhuoneeseen?

Laadukas juuttimatto boheemiin lukuhuoneeseen tai -nurkkaukseen kannattaa ostaa netistä, sillä verkkoshoppailija pääsee erityisen helposti vertailemaan erilaisia tuotteita ja hintoja ja tekeekin usein erityisen edullisia löytöjä. Lisäksi verkkoshoppailua voi suositella erityisen lämpimästi juuri nyt, koska netistä ostaminen on koronaturvallista sosiaalisen etäisyyden ansiosta.

Halutessasi löytää boheemiin lukuhuoneeseen tai -nurkkaukseen sopivan juuttimaton suosittelemme, että surffailet suoraan Trendcarpetin verkkokauppaan. Käytä sivuston näppäriä filttereitä löytääksesi mahdollisimman helposti juuri sinun lukuhuoneeseesi tai -nurkkaukseesi sopivan juuttimaton. Filtteröi hakutuloksia esimerkiksi juuttimaton värin, pituuden, leveyden tai hinnan perusteella tai aseta halutessasi kaikkiin mahdollisiin filttereihin kerralla haluamasi valinta.

Löydettyäsi sinua miellyttävän lukuhuoneeseesi tai -nurkkaukseesi sopivan juuttimaton on maton tilaaminen helppoa ja nopeaa. Klikkaa vain juuttimatto ostoskoriin ja seuraa sivuston ohjeita. Käy samalla läpi myös muut Trendcarpetin matto-osastot ja laita kerralla kuntoon kotisi mattoasiat! Esimerkiksi hamppumatot sopivat hyvin yhteen juuttimattojen kanssa, sillä molemmat matot huokuvat hyvin samankaltaista tunnelmaa. Kannattaakin tutustua myös Trendcarpetin hamppumattojen valikoimiin ja varmistaa, löytyisikö niiden joukosta sopivia vaihtoehtoja kodin boheemiin tunnelmaan.