Äänikirjoja.fi tarjoaa upean tavan nauttia tarinoista

Lukutoukallekin on joskus mukavaa päästä nauttimaan valmiiksi luetuista tarinoista äänikirjojen muodossa, sillä ihan joka tilanteessa ei voi tai jaksa lukea itse. Äänikirjat ovat näppärää ja mielekästä viihdettä myös lapsille. Äänikirjoja.fi arvostelee äänikirjasovelluksia ja helpottaa valinnan tekemistä erilaisten vaihtoehtojen välillä. Ensimmäiseksi kerromme tässä artikkelissa, mikä on äänikirjoja.fi-sivuston tehtävä. Tämän jälkeen kerromme, kuinka paljon äänikirjapalveluiden käyttäminen maksaa ja lopuksi annamme vinkkejä mitä kannattaa kuunnella äänikirjapalveluiden kautta.

Mikä on äänikirjoja.fi-sivuston tehtävä?

Äänikirjoja.fi-sivusto vertailee erilaisia äänikirjapalveluita ja pyrkii helpottamaan oikean äänikirjapalvelun valintaa. Sivustolta löytyy kattavia äänikirjapalveluiden vertailuja, joissa mainitaan eri palveluiden hyvät ja huonot puolet. Samalla mainitaan erilaisten palveluiden hintatiedot. Sivustolla esitellään viisi erilaista äänikirjapalvelua: Nextory, Storytel, BookBeat, Audible an Amazon company ja Elisa kirja. App Storessa näistä parhaimmat arvioinnit ovat saaneet BookBeat ja Audible an Amazon company. Niistä molemmat ovat saaneet arvosanan 4,6 / 5. Heikoimmat arvostelut on saanut Elisa Kirja, yleisarvosanalla 3,6 / 5. Lue lisää näistä palveluista äänikirjoja.fi -sivustolta.

Kuinka paljon äänikirjapalvelun käyttäminen maksaa?

Äänikirjapalvelun käyttäminen on melko edullista, etenkin jos kirjojen hintaa vertaa kaupasta ostettaviin kirjoihin. Nopea lukija lukee tai kuuntelee kuukausimaksulla useamman kirjan, jolloin yhden tarinan hinta jää matalaksi. Nextory maksaa kuukaudessa 9,99 eurosta 27,99 euroon, Storytel maksaa kuukaudessa 9,99 eurosta 25,99 euroon, BookBeat 9,99 eurosta 36,50 euroon, Audible an Amazon Company 7,99 puntaa eli noin 9,50 euroa ja Elisa kirja 8,90 euroa kuukaudessa. Jokaista palvelua saa myös kokeilla maksutta tietyn ajan. Nextorya ja Elisa kirjaa saa kokeilla maksutta 14 päivää ja muita sivustolla esiteltäviä palveluita 30 päivää. Kaikkien palveluiden äänikirjoja voi kuunnella myös offline-tilassa, kuten lennoilla, ja jokaiseen on mahdollista hankkia perhetilaus.

Mitä kuunnella äänikirjapalvelun kautta?

Äänikirjapalveluiden laaja valikoima voi laittaa helposti pään pyörälle. Yksi hyvä keino löytää mukavaa kuunneltavaa on tutustua esimerkiksi palvelun viikon suosituimpiin kirjoihin. Tällä hetkellä esimerkiksi Nextoryssa suosituimpien kirjojen joukosta löytyy vaikkapa Prosenttijengit: Moottoripyöräjengit ja järjestäytynyt rikollisuus Suomessa, Murha tunturissa – Osa 14, Kirsikoita ja joulun taikaa sekä Immu – Vanki numero 1861. Hyviä äänikirjavinkkejä löytyy myös esimerkiksi alan blogeista. Jos löydät bloggaajista oman tyylisesi lukutoukan, voit saada häneltä erityisen hyvin omaan makuusi sopivia kirjavinkkejä. Monista äänikirjapalveluista löytyy myös uutuustarinoita, joihin on mukava päästä tutustumaan ensimmäisten joukossa.

Tarinoita löytyy hyvin monenlaisista kategorioista ja voit nauttia esimerkiksi romaaneista, jännityskertomuksista, elämänkerroista, rakkaustarinoista, klassikoista, fantasiatarinoista ja Science fiction -tarinoista. Äänikirjoina löytyy myös tieto-, talous-, bisnes- ja hyvinvointikirjoja. Lisäksi äänikirjoista löytyy lasten ja nuorten kirjoja. Äänikirjapalvelua voikin hyödyntää monin eri tavoin – viihteenä ja tiedon lähteenä. Kun palvelua käyttää koko perhe, saa rahoilleen parasta mahdollista vastinetta.